Fallback

Bringing light and landscape into the work place

Swisse Headquarters, Gipps Street

  • Location: Collingwood
  • Client: Swisse Vitamins
  • Status: Complete
  • Category: Commercial
  • Year: 2016
  • Photography: Greg Elms

Six Degrees was an early pioneer of co-working spaces in the 1990’s and continued to design this office type all over Melbourne. In 2015 Swisse Vitamins returned to Six Degrees to request a new Swisse headquarters due to the success and growth of the company. The value that the company places on every employee was to be expressed, introducing the flexible office model that now operates as ‘The Commons’. A lush internal courtyard brings a sense well-being and connection to nature into the work place.

The site is located on the traditional lands of the Wurundjeri People of the Kulin Nation.

Experts in creating environments that allow businesses to connect and grow, through mindful consideration of every aspect within the space.

Fallback
Façade with entry to reception