Albert Park College Mezzanine Media Hub

Albert Park

 
 

The project retrofits a new mezzanine floor in a void above a gymnasium at Albert Park College, to create additional classroom space which is at a premium on inner-city school sites.This exciting and engaging new space includes:

Theatrical staircase entry with bronzed mirror and deco lighting
-  Open plan classroom
-  Informal theatre space with tiered seating
-  High ceilings and large windows to draw in natural light and air into the space,
-  Passive sustainable design  
-  State of the art audio systems, projectors and wireless access throughout

The Media Hub allows media staff and students the full potential to engage with current technologies and learning practices.

 

Photographer
Simon James
Client
Albert Park College
Location
Building 2, 83 Danks St, Albert Park
Completed
2017
Awards
2017 VSBA Victorian School Design Award, Projects up to $1m