Ticketmaster
Offices

office & workplace

 
 

This project involved the refurbishment of an existing office building to accommodate Ticketmaster’s Australasian headquarters. As part of the music industry, the client sought a contrast to the predictable corporate fit out, to more appropriately reflect their unique culture.

With the dual challenge of a low budget and extremely short timeframe, the design strategy was to make minimal changes to existing conditions (the carpet and suspended ceiling were retained) and introduce a rich palette ofmaterials such as plywood, truform beams and textured glass through all new design insertions. Plywood cladding is used for the partitions which meant using less trades, whilst it’s off the shelf availability allowed for a fast turnaround. These typically ‘behind the scenes’ materials were manipulated and detailed to present a fine finish with a unique aesthetic.

 

Photographer
Patrick Rodriguez